Elke zondag hoort u wellicht de klok luiden van de Christelijke Gereformeerde kerk van Kerkwerve.
 
 
 
 
Het is – zeg maar - een teken dat voor u en jou ook de kerk open staat. Tweemaal  is er zondags kerk om 10.00 en 18.00 uur. U bent van harte welkom om met ons te luisteren wat God vanuit Zijn Woord – de Bijbel – tot ons wil zeggen.

Als kerk hebben we best wel een functie in een gemeenschap of dorp. We zijn er niet alleen om als leden van de kerk elkaar op te wekken om naar Gods Woord te leven. Het is ook goed voor u, voor jou.

Wij zouden het fijn vinden als u een keer komt luisteren naar de boodschap van het Evangelie.  Misschien krijgt u de smaak wel te pakken  en wil u er wel meer van horen. U zult de eerste niet zijn, die ontdekt , dat kerkgang en kerk- zijn van grote waarde is voor het persoonlijke leven.

 

 
Natuurlijk weten we wel, dat de drempel van een kerkgebouw soms voor mensen die niet of nauwelijks in een kerk komen, hoog kan zijn. Voor ons besef en wat ons betreft, is dit niet echt nodig ! U kunt trouwens de diensten ook via internet beluisteren.
Hoe u dat doet, kunt u vinden op de startpagina van onze site of onder de menuknop: gemeente - kerkdienst beluisteren
 
Als u liever ( eerst ) op een wat informele manier kennis wil maken met de Pniëlkerk, kan dat ook. In de zomer is er een afsluitingsavond van de vakantiebijbelschool, dan komen er ook (onkerkelijke) ouders om te luisteren wat hun kind(eren ) in die week geleerd hebben. We krijgen er hele positieve reacties van. Daar zijn we dankbaar voor.
U kunt ook de kerstfeestviering van de kinderen van de zondagsschool bezoeken, ook altijd een fijne en goede bijeenkomst. Of, wat denkt u van onze jaarlijkse zangavond? Dan wordt er gezongen en gemuciseerd, ook door jonge mensen!

Bent u eenzaam of heeft u behoefte aan persoonlijk contact? Laat het ons weten! Wellicht zou u wel een gesprek of mailwisseling met onze predikant ( predikant@cgkkerkwerve.nl ) willen?
Hij is er best toebereid om uw vragen – zo mogelijk – te beantwoorden en tegen het licht van Gods Woord te houden. Waarom in een pastoraal gesprek ook de Bijbel opengaat? Wel God spreekt door Zijn Woord. Hij laat ons horen, wat Hij van u vraagt en wie Hij in Jezus Christus voor u wil zijn.
 
Vrijdagavond is er van 19.00 tot 20.00 uur de mogelijkheid om onze bibliotheek te bezoeken. Komt u gerust even langs om ( eventueel ) een boek uit te zoeken om thuis eens te lezen.

Ben je jong en wil je graag iets horen van de Heere Jezus? Kom dan op de zondagsschool of ga naar de – 16 club of jeugdvereniging. Neem dag contact op met de jeugdouderling ( jeugdouderling@cgkkerkwerve.nl ). Hij helpt je graag op weg en bespreekt eventuele mogelijkheden met je om één van de verenigingen te bezoeken. Ook als je geen lid van de kerk bent, ben je welkom!

Als u met praktische problemen zit, zoals bijvoorbeeld vervoer, kunt u altijd contact opnemen met de diaconie ( diaconie@cgkkerkwerve.nl )

Het is verder de moeite waard om eens een kijkje te nemen op onze website. Er wordt steeds nieuwe en actuele informatie toegevoegd. Wellicht voor u ook interessant.