Verenigingen‎ > ‎

-16 Club

Welkom bij -16 Club Hadawja
 
Bij de -16 Club zijn jongeren van 12 tot 16 jaar welkom. We willen samen, in een vertrouwde en ontspannen sfeer, bezig zijn met Gods woord (de bijbel). Ook doen we samen leuke dingen.

 

Eén keer in de twee weken, op zaterdagavond om 19.00u, is er een gewone clubavond. Twee

min-16-ers bereiden een onderwerp voor over een onderwerp uit de bijbel. Dit onderwerp bespreken we in kleine groepjes. Zo krijgt iedereen zijn kans om vragen te stellen en om meer van elkaar te leren.

De jongeren bereiden ook een spel voor, dat we na de pauze doen. Min-16-leden, probeer een origineel en uitdagend spel te verzinnenJ!

 

Naast de gewone avonden, hebben we ook nog activiteiten. Zo hebben we afgelopen seizoen al een startdag gehad, waarbij we op de Grevelingen hebben gevaren (op een band achter de boot), zijn we gaan schaatsen in Schuddebeurs en staan er nog activiteiten op de planning

 

Op de website van het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ) is te zien welke bijeenkomsten zij organiseren voor de jeugd (zie agenda LCJ). Als -16 gebruiken we studiemateriaal van hen.

 

Een aanrader voor jou, min-16-er, is het bijbelleesrooster, met voor elke dag een Bijbelgedeelte om te lezen. Daarbij wordt het gelezen Bijbelgedeelte uitgelegd, en duidelijk gemaakt wat dat nu voor ons betekent.